tisdag 3 januari 2012

God fortsättning på det nya året

Nu har det nya året börjat för alla - inte bara för mig, som började min tideräkning på Årsmötet i november. Ännu så länge går arbetet lite grand på halvfart, telefonen ringer sällan och inkorgen fylls på av några enstaka mejl. Men snart börjar de berömda hjulen rulla snabbare.

Vi har ett oerhört spännande år framför oss, fyllt med arbete för att ta fram en ny vision för fjärrvärmen, där vi ska få igång vår nya kampanj som visar hur resurseffektiv och prisvärd fjärrvärmen verkligen är, där vi ska fortsätta att propagera för energieffektivisering på riktigt i framtidens hållbara stad och bidra till att regeringens arbetet med det förslagna TPA-regelverket leder i en riktning som är bra för fjärrvärmekunder och -leverantörer, bara för att nämna några saker.

Och utöver detta har vi förstås våra "vanliga" arbetsuppgifter att sköta, dvs rådgivning, remisser, utbildningar, temakonferenser, forskning, regionala möten och så vidare. Det blir roligt att sätta i gång med skön blandning av gammalt och nytt. Men innan dess, vill jag passa på att önska er alla en riktig god fortsättning på det nya året!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar