onsdag 14 oktober 2015

Tack för mig och på återseende


Detta är mitt sista inlägg här på Ulrikas värmeblogg. I fredags blev jag avtackad på vårt kontor på Olof Palmes gata i stor stil och jag vill tacka alla er som kom och även alla er som hört av er på annat sätt. Vi kommer att ses igen men i andra roller.

Efter drygt fem år på Svensk Fjärrvärme känns det som rätt tid för mig att gå vidare. Från och med den 13 oktober är jag ansvarig för fjärrvärmedistribution och kunder på E.ON Värme Sverige och får testa att utveckla fjärrvärmen i praktiken.

När jag tittar igenom mina inlägg här på bloggen är det en härlig tillbakablick över det spännande och varierande arbetet som vd på en branschorganisation. Så många intressanta möten och så många viktiga frågor att ta itu med.

Jag går nu in i en mer undanskymd tillvaro och det ska verkligen bli roligt att få arbeta med fjärrvärme på ett mer handfast sätt; att ha verkliga kunder som vill ha varmt inne och som ska vara supernöjda med sin fjärrvärme. Och att välja rätt väg för att effektivisera energianvändningen och minska kostnaderna, för att stärka konkurrenskraften, allt det jag pratat om de senaste åren. Men jag är säker på att jag kommer att se tillbaka på min tid på Svensk Fjärrvärme som en av de roligaste, mest utvecklande och viktiga åren av min karriär.

Så tack för mig och på återhörande!